Den sveitsiske produsenten kjent for det vingeformede timeglasset kombinerer myke materialer med dynamiske linjer i skapelsen av den nye Longines Conquest Classic-kolleksjonen. Perfekt egnet til den moderne kvinnens ønsker, forblir den tro til merkets emblematiske eleganse og kommer i en variasjon av stiler.

Longines Conquest Classic kombinerer subtilt merkets karakteristiske eleganse med nåtidens konvensjoner og linjer. Slank og elegant er disse kreasjonene både nådeløs feminin og dristig moderne. Designet til å holde takt med kvinnens hverdag, vil de begeistre kvinner som konstant sjonglerer de ulike elementene i hverdagen.

Mikaela Shiffrin, et ikon for den moderne femininiteten, har allerede adoptert Conquest Classic kolleksjonen. «Elegant og sporty samtidig, har Conquest Classic klokken en naturlig passform for mitt håndledd. De feminine linjene kombinert med dens dynamiske ånd gjør det til en klokke som passer til min personlighet, både som en sportskvinne og som kvinne.» Som Longines Ambassadør siden 2014, legemliggjør den fremragende skiutøveren det vingede timeglass-merket som er representert på disse klokkene.

Akkurat som den moderne kvinnen, baserer Classic Conquest kolleksjonen seg på mangfold. De er tilgjengelig i tre størrelser (29.50 mm, 34 mm og 36 mm), og kassen i denne serien, satt med diamanter i diverse varianter, er laget av stål eller en kombinasjon av stål og roségull PVD. Den kan også bli pyntet med en bezel i sort eller hvit keramikk. Urskiven representerer også mangfold, da den er tilgjengelig i blå, sort eller sølv, eller i hvitt eller sort perlemor. Rosa indekser og glitrende diamanter gir et snev av praktfullhet til disse urene, som kommer med en lenke i stål, eller sølvfarget eller two-tone (roségull PVD). Et quartz-urverk driver alle modellene i denne fundamentalt elegante kolleksjonen.

Opplev Conquest Classic

MODELLER VI TROR DU VIL LIKE

Se alle modeller