Raymond Weil Genève: Stilfull finesse med sveitsisk karaktertrekk

Året var 1976, store deler av urmakerindustrien lå nede for telling.
Dét var likevel ikke noe hinder for den da 40 år gamle Raymond Weil. som aktet å realisere sin drøm: Å lage klokker som skulle bringe et helt nytt kaliber inn i urmakerbransjen.

Raymond Weil gjorde vei i vellinga

Og han trengte ikke lange tiden. Klokkene hans ble møtt med notabel entusiasme.
Weil ble raskt profet i eget land Deretter sto resten av verden og ventet med vidåpne armer.

I dag, 45 å senere, er Raymond Weil fremdeles en av kjempene i klokkeindustrien.
Også her i Norge har Weils urverk en særdeles høy stjerne.

Urmaker Grøtteland er forhandler av disse raffinerte sveitsiske klokkene. Forretningen finner du i Langgata 29, midt i Sandnes sentrum.
Velkommen inn for å ta en titt på Raymond Weil sine utsøkte kolleksjoner.

KOLLEKSJONER

FREELANCER

Freelancer ble lansert for 14 år siden, i 2007. Klokkens design er skapt med tanke på den selvstendige og modige mann og kvinne. De besitter en blanding av urbant og mekanisk preg, og mikser det klassiske med det litt beherskede. Dette er et design det er umulig ikke å bli glad i.

opplev kolleksjonen

Maestro

Lansert 11 år tilbake (2010). Maestro-kolleksjonen er et tydelig symbol på hvor stort fokus Raymond Weil har på kvalitet. Designet skal være en hyllest til den klassiske musikkverdenens lederskikkelser, og samlingen knytter sammen den perfeksjonerte stilen med motet til å tenke i nye baner. I disse klokkene finner vi også noen av de beste tekniske komplikasjonene innen sveitsiske urmakertradisjon.

opplev kolleksjonen

Parsifal

Ble relansert for tre år siden, i 2018 (Første gang lansert i 1991).
2018-årgangen er i besittelse av en sveitsisk kvartsbevegelse og 41 millimeter rustfri stålkasse.
Parsifal er en tidløs klassiker, med en unik miks av edle materialer, beskjeden finish og originalt og et enestående ytre. Med andre ord et vaskeekte ikon i ny tidsriktig drakt.

opplev kolleksjonen

Tango

Som dansen den er oppkalt etter, er Tango-kolleksjonen et symbol på lidenskap. Nærmere bestemt Raymond Weils pasjon for å kreere klokker som oser av perfeksjon fra innerst til ytterst. Dette er en serie klokker med en original eleganse, mye grunnet sin egenartete signaturramme og seks dekorative skruer.

opplev kolleksjonen

Toccata

En serie laget for å hedre kunstnerånden som råder innenfor veggene hos Raymond Weil. Toccata uttrykker på mange måter alt Raymond Weil står for: Klokkeproduksjon av rang og dyp respekt for familiekonsernets arv, verdier og flotte tradisjoner.

opplev kolleksjonen